Известие

Collapse
No announcement yet.

СТАНАХ ЗА СМЯХ НА ГОЛФАДЖИИ И ОПЕЛДЖИИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Той може да е на малко километри,но ако си карал с некачествени горива.....
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Ами откакто откриха ШЕЛ само от там зареждам,макар 4е сам 4ужал 4е в други градове 4есто се посират.Мисля ако и сложа добавка дали ште вьржа положението за празниците.

Comment

Първоначално публикувано от petrof
        ako e на лесно веднага,но маи ще ми требва канал,а и филтара е на около 6 хил.км
        То ако има вода не е филтъра проблема,а в готиния бензин така че не е виновна колата,нито филтъра
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от petrof
          .......ако и сложа добавка дали ште вьржа положението за празниците.
          Едва ли
          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Та ако бе от бензина зашто вси4ките ми коли варжвяха през зимата?Сложих днес добавка, а утре ще я в,карам в гараж,и ако не трагне помагаите да продавам на пролет.

Comment

Няма невъзможни неща:само трябва да я погледне МАЙСТОР,незнам откъде си но бих ти помогнал.Защото ми е тръпка.
              Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
              Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

от силистра сам,и имаме малко дифицит от кам маистори.сьщо и от добри диагностици.Днес я вкарах в топьл гараж и сам сигурен 4е до няколко 4аса ще я пална без проблем,ама хората си патуват,и ми провали донякаде празника.

Comment

здр

А кабели, свещи, по тази кола как са?
                  sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                  http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                  !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

Ново на около 10-12хил.и не свети ве4ер.Няма логика да работи перфектно през останалото време,и да се дьне внаи -неподходящия момент.по принцип си я поддьржам в перфектна форма.

Comment

Аз съм от Шумен,и го практикувам този занаят.А що се отнася за майстори в Силистра,един от тях беше закъсал в нашия град и имаше притенции за голям майстор :но като му видях (майсторлъка да ти......и майстора).Беше си преправял системата за нафта и беше си подпрял горивният филтър с КАМЪК-да може да стои прав.Имаше и строителни материяли.
                      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

знаете ли каде се нанира горивния филтьр,и дали стои прав или наклонен?Ако е хоризонтално разположен логи4ное да се отаява вода в наи- ниската му 4аст и при замрьзване да се разширява и да запушва входа му или изхода.Ще видя какво ще стане след като сложих добавката,на една ФРОНТЕРА имаше невероятен успех.Бензинопровода се бе из4истил като нов.

Comment

Зна4и на коледа стават 4удеса.след като пренощува в гараж тая заран запали без проблем.Чакам с нетьрпение да ми спретне сьщия номер ,ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ АЛФИСТИ

Comment

Working...
                          X